Dip De Anghinare Cu Brânză

Dip De Anghinare Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți o baie de anghinare cu brânză. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 824 calorii, 25g de proteine, și 75g de grăsime pe porție. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de brânză mozzarella, parmezan, inimi de anghinare marinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Încercați Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați inimile de anghinare, inimile de anghinare marinate, ardeii verzi de chile, maioneza, parmezanul și brânza mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți amestecul într-un vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute, până când se rumenesc ușor și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista