Dip De Anghinare Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți o baie de anghinare cu brânză. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 824 calorii, 25g de proteine, și 75g de grăsime pe porție. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de brânză mozzarella, parmezan, inimi de anghinare marinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Încercați Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați inimile de anghinare, inimile de anghinare marinate, ardeii verzi de chile, maioneza, parmezanul și brânza mozzarella.
Întindeți amestecul într-un vas mic de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute, până când se rumenesc ușor și se fierbe.