Dip Cu Coriandru De Arahide
Peanut Cilantro Dip necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 66 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 5 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin roșu, sos de soia, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 31%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dip/Marinată/Pansament Cu Coriandru De Arahide, Cilantro Dip, și Avocado Cilantro Dip.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, amestecați bine untul de arahide, uleiul de arahide, oțetul de vin roșu, sosul de soia și sucul de lămâie.
Se amestecă usturoiul, coriandrul, fulgii de ardei roșu și ghimbirul. Procesați până se omogenizează. Acoperiți și dați la frigider până la servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Sticla luminoasă Vintage Dom Perignon cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
![Dom Perignon Vintage Luminos Sticla]()
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.