Ding Dong Opt-Alarmă Chili

Ding Dong Opt-Alarmă Chili
Ding Dong opt-alarmă Chili ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,62 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 723 calorii, 54g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână ardei iute ancho, coriandru, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ding Dong Prajiturele, Tort Uriaș Ding Dong, și Tort "Ding Dong" cu Caramel sărat.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ardeii iute ancho în apă fierbinte pentru a acoperi până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
ApăApă
2
Se scurge bine.
3
În timp ce ardeii iute se înmoaie, se toacă 1 cățel de usturoi întreg și se pasează într-o pastă cu 1/2 lingură sare, 1/2 lingură chimen și 1/2 lingură praf de chili. Se usucă carnea de vită și se aruncă cu amestec de condimente într-un castron mare până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Praf De ChiliPraf De Chili
Ardei IuteArdei Iute
ChimenChimen
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală largă de 6 până la 7 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi carne de vită brună în 3 sau 4 loturi, fără aglomerare, întorcându-se ocazional, aproximativ 5 minute pe lot (la foc mai mic, după cum este necesar; amestecul de condimente arde ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați carnea de vită ca rumenită într-un alt castron. (Nu curățați oala.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Pur și simplu anchos într-un blender împreună cu roșii (inclusiv suc), chipotles în adobo, cilantro, restul de 2 căței de usturoi întregi și restul de 1/2 lingură de sare până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Conserve De Ardei Iute în AdoboConserve De Ardei Iute în Adobo
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TomateTomate
SucSuc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați suficient ulei în grăsime în oală pentru a totaliza 3 linguri, apoi gătiți ceapa și usturoiul tocat la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maro din carne de vită, până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați oregano, restul de lingură de chimen și restul de lingură de chili și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ChimenChimen
9
Adăugați chile pur și 1 Serrano tocat și fierbeți, amestecând, 5 minute. Se amestecă berea, apa și carnea de vită împreună cu orice sucuri acumulate în castron și se fierbe ușor, parțial acoperit, amestecând ocazional și verificând des pentru a vă asigura că chili nu este arzător, 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Gustați sosul, apoi adăugați mai mult serrano dacă doriți și continuați să fierbeți, parțial acoperit, până când carnea de vită este foarte fragedă și sosul este ușor îngroșat, cu 1 până la 2 ore mai mult. (Dacă chili devine foarte gros înainte ca carnea să fie fragedă, subțire cu apă după cum este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
11
Se toacă grosier carnea (încă în oală) cu 2 furculițe și se răcește chili complet, neacoperit, apoi se răcește, acoperit, 1 până la 2 zile pentru a permite dezvoltarea aromelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Reîncălziți la foc mic, parțial acoperit, amestecând ocazional, până la fierbinte, aproximativ 30 de minute.
13
Adăugați fasole (dacă folosiți) și fierbeți, amestecând, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Avinyo Cava brut Reserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Avinyo Cava Brut Reserva
Avinyo Cava Brut Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate41
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista