Dijon de pui în coji de patiserie
Dijon de pui în coji de patiserie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 434 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână flori de broccoli, unt, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui cremos peste coji de patiserie, Pate à Choux Scoici (Patiserie franceza Scoici), și Cremă De Vanilie În Coji De Patiserie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc bine și se fierbe, amestecând des.
Scoateți puiul din tigaie.
Încălziți untul rămas în tigaie la foc mediu.
Adăugați broccoli și ciupercile și gătiți până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Se amestecă supa, laptele și muștarul în tigaie și se încălzește la fierbere. Întoarceți puiul în tigaie și gătiți până când amestecul este fierbinte și clocotește. Puneți amestecul de pui în cojile de patiserie.