Dhal de linte dulce și acru cu vinete la grătar
Dhal de linte dulce și acru cu vinete la grătar este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 408 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir, ceapă, pastă de tamarind și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 282 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Dhal ușor de vinete și linte, Dhal Indian cu roșii și vinete, și O Sărbătoare De Toamnă / Dhal De Vinete Afumate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Acoperiți lintea, turmericul și pasta de tamarind cu 500 ml apă.
Adăugați puțină sare și fierbeți timp de 15 minute sau până când este foarte moale. Îndepărtați orice spumă care se formează deasupra. Între timp, încălziți 1 lingură de ulei și gătiți ceapa, usturoiul și ghimbirul până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Adăugați pudra de curry și gătiți încă 2 minute.
Se toarnă amestecul de linte și se fierbe încă 10 minute.
Între timp, încălziți o tigaie până când este foarte fierbinte. Frecați uleiul rămas peste feliile de vinete și condimentați. Gatiti 2-3 minute pe fiecare parte pana cand sunt fierte si carbonizate. Mănâncă cu orez basmati, chutney de tei sau mango și o stropire de coriandru, dacă vrei.