Devil ' s Food Cake cu glazură de ciocolată Fudge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 507 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați ouă, apă, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați "Top Tier" Devil ' s Food Cake cu glazură de smântână-Fudge, Devil ' s Food Cake cu glazură cremoasă de ciocolată, și Devil ' s Food Layer Cake cu glazură de cremă de ciocolată bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Pune deoparte. Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr brun până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în vanilie și ciocolată topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și praful de copt; se adaugă la amestecul cremă alternativ cu apă și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
4
Se transferă în două 9-in unse și făinoase. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru înghețare, într-o cratiță grea mică, topiți untul și ciocolata la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Scoateți din căldură; se răcește timp de 5 minute. Într-un castron mare, bateți zahărul, laptele și vanilia cofetarilor până se omogenizează. Bateți treptat în amestecul de ciocolată până când glazura este ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Răspândiți între straturi și peste partea superioară și părțile laterale ale tortului. Refrigerați resturile.