Devil ' s Food Cake cu glazură de ciocolată Fudge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 507 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați ouă, apă, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați "Top Tier" Devil ' s Food Cake cu glazură de smântână-Fudge, Devil ' s Food Cake cu glazură cremoasă de ciocolată, și Devil ' s Food Layer Cake cu glazură de cremă de ciocolată bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Pune deoparte. Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr brun până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în vanilie și ciocolată topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și praful de copt; se adaugă la amestecul cremă alternativ cu apă și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se transferă în două 9-in unse și făinoase. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Pentru înghețare, într-o cratiță grea mică, topiți untul și ciocolata la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Scoateți din căldură; se răcește timp de 5 minute. Într-un castron mare, bateți zahărul, laptele și vanilia cofetarilor până se omogenizează. Bateți treptat în amestecul de ciocolată până când glazura este ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană Necco
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Răspândiți între straturi și peste partea superioară și părțile laterale ale tortului. Refrigerați resturile.