Desert Festiv Cu Cremă De Mentă

Desert Festiv Cu Cremă De Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați desertul festiv cu cremă de mentă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 86 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână prăjituri sandwich umplute cu cremă de ciocolată, înghețată cu ciocolată cu mentă, lapte evaporat și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Încearcă Desert Cu Înghețată De Mentă, Desert Festiv Cu Budincă Triplă, și Înghețată De Mentă Festivă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor cu microunde, topiți 1/2 cană de unt. Se amestecă firimiturile de prăjituri. Apăsați într-un 13-in. x 9 inch. dish. Congelați timp de 30 de minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Întindeți înghețata peste crustă; reveniți la congelator până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Într-o cratiță mare, combinați chipsurile de ciocolată, zahărul cofetarilor, laptele și untul rămas. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Gatiti si amestecati 3-5 minute sau pana se ingroasa. Se răcește la temperatura camerei. Când se răcește, se întinde peste înghețată; reveniți la congelator până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Întindeți toppingul bătut peste înghețată (vasul va fi plin). Acoperiți și congelați până când este ferm sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Scoateți din congelator cu 15-20 de minute înainte de servire. Dacă doriți, stropiți cu sirop de ciocolată și acoperiți cu stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desert în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista