Desert De Pasiune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați desertul Passionberry. O porție conține 1305 calorii, 27G de proteine, și 90g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5,09 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână apă caldă, pulbere de gelatină, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Desert fără nume, Desert De Mere, și Covrig Desert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, bateți albușurile și sarea cu un mixer electric la viteză medie până când ouăle sunt spumoase. Într-o cratiță mică, combinați zahărul și apa și gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul ajunge la 245 de grade F. nu fierbeți. Măriți viteza mixerului electric la mare și adăugați treptat zahărul topit, bătând albușurile de ou până când formează vârfuri rigide. Se dizolvă gelatina în 2 linguri de apă caldă și se amestecă cu piureul de zmeură. Îndoiți ușor în amestecul de albus de ou. În cele din urmă, pliați în frisca. Păstrați la frigider în timp ce faceți mousse de fructe de pasiune.
Într-un bol de amestecare, bateți albușurile și sarea cu un mixer electric la viteză medie până când ouăle sunt spumoase. Într-o cratiță mică, combinați zahărul și apa și gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul ajunge la 245 de grade F. nu fierbeți. Măriți viteza mixerului electric la mare și adăugați treptat zahărul topit, bătând albușurile de ou până când formează vârfuri rigide. Se dizolvă gelatina în 2 linguri de apă caldă și se amestecă cu piureul de fructe de pasiune. Îndoiți ușor în amestecul de albus de ou. În cele din urmă, pliați în frisca. Păstrați la frigider până când este gata pentru asamblare.
Tăiați tortul de burete în straturi de 1/4 inci.
Tăiați straturile folosind un tăietor de biscuiți, cu același diametru ca mucegaiul de tort sau ramekins.
Așezați un strat în baza matriței sau ramekins.
Se toarnă mousse de zmeură peste cozonac și se dă la frigider cel puțin 1 oră. Odată setat, se acoperă cu mousse de fructe de pasiune și se dă la frigider timp de 1 oră.
Pe farfurii de desert răcite, aranjați fiecare tort în centrul farfuriei și stropiți cu coulis, dacă folosiți.
Garnisiți cu ciocolata topită, dacă folosiți.