Desert De Pasiune

Desert De Pasiune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați desertul Passionberry. O porție conține 1305 calorii, 27G de proteine, și 90g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5,09 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână apă caldă, pulbere de gelatină, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Desert fără nume, Desert De Mere, și Covrig Desert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, bateți albușurile și sarea cu un mixer electric la viteză medie până când ouăle sunt spumoase. Într-o cratiță mică, combinați zahărul și apa și gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul ajunge la 245 de grade F. nu fierbeți. Măriți viteza mixerului electric la mare și adăugați treptat zahărul topit, bătând albușurile de ou până când formează vârfuri rigide. Se dizolvă gelatina în 2 linguri de apă caldă și se amestecă cu piureul de zmeură. Îndoiți ușor în amestecul de albus de ou. În cele din urmă, pliați în frisca. Păstrați la frigider în timp ce faceți mousse de fructe de pasiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane RuntsBomboane Runts
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Într-un bol de amestecare, bateți albușurile și sarea cu un mixer electric la viteză medie până când ouăle sunt spumoase. Într-o cratiță mică, combinați zahărul și apa și gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul ajunge la 245 de grade F. nu fierbeți. Măriți viteza mixerului electric la mare și adăugați treptat zahărul topit, bătând albușurile de ou până când formează vârfuri rigide. Se dizolvă gelatina în 2 linguri de apă caldă și se amestecă cu piureul de fructe de pasiune. Îndoiți ușor în amestecul de albus de ou. În cele din urmă, pliați în frisca. Păstrați la frigider până când este gata pentru asamblare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane RuntsBomboane Runts
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Tăiați tortul de burete în straturi de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
4
Tăiați straturile folosind un tăietor de biscuiți, cu același diametru ca mucegaiul de tort sau ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Așezați un strat în baza matriței sau ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Se toarnă mousse de zmeură peste cozonac și se dă la frigider cel puțin 1 oră. Odată setat, se acoperă cu mousse de fructe de pasiune și se dă la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Tort De BureteTort De Burete
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
7
Scoateți din matrițe.
8
Pe farfurii de desert răcite, aranjați fiecare tort în centrul farfuriei și stropiți cu coulis, dacă folosiți.
9
Garnisiți cu ciocolata topită, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista