Apple Stack desert este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 229 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 4 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de măr Granny smith, zahăr, produse de patiserie phyllo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Prăjituri Cu Stivă De Mere Uscate, Tort De Stivă De Mere Uscate, și Tort De Stivă De Mere-Ghimbir.
Instrucțiuni
1
Dezghețați patiseria phyllo conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
2
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați 1/2 cană de zahăr, scorțișoară și nucșoară și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Aruncați mărul cu suc de lămâie. Se amestecă datele și nucile pecan. Îndoiți amestecul de brânză cremă în amestec de mere până când este combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Date
4
Desfaceți patiseria phyllo pe o suprafață ușor făinată. (Păstrați foile rămase acoperite.) Stivați 4 foi de fillo pe o foaie de copt, periați între fiecare foaie cu unt topit și stropiți uniform cu zahăr suplimentar. Întindeți cu grijă aproximativ o treime din amestecul de mere peste phyllo, lăsând o margine de 1 1/2 inci în jurul marginilor; repetați procedura de două ori, terminând cu amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Strat rămas 2 foi de fileu, periaj cu unt și stropire cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
6
Tăiați în jumătate transversal.
7
Așezați 1 jumătate una peste alta. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați în benzi de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Așezați benzi în diagonală deasupra amestecului de mere. (Este posibil să nu aveți nevoie de toate benzile.) Ori peste 1 1/2-inch marginile de patiserie, apăsând ușor pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
9
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până la aur.