Desert cu pere ricotta
Desertul Ricotta Pear este un desert care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 128 de calorii . Pentru 58 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână miere, pere, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ desertul cu pere condimentate , desertul cu pere cu caramel și desertul cu pere la grătar .
Instrucțiuni
Miezul perei de jos, lăsând tulpina intactă.
Tăiați în jumătate pe verticală. Se feliază pera, dar nu până la capăt, lăsând felii atașate la tulpină.
Într-un castron mic, combinați brânza ricotta și 1 linguriță de miere.
Pune jumătăți de pere pe farfurii de desert; ventilat usor.
Întindeți amestecul de ricotta peste felii de pere.
Stropiți cu mierea rămasă; se presara cu nuca.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "