Desert Cu Fructe De Pădure
Această rețetă servește 12. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 408 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr, cremă de brânză philadelphia, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert Cu Cremă De Piersici, Sos De Desert Piersic, și Desert Cu Cremă De Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Se Amestecă 1 Lingură. zahăr și scorțișoară. Desfaceți crusta; tăiat în 12 pene.
Așezați pene de patiserie, la o distanță de 1/2 inch, pe foaia de copt.
Ungeți cu unt topit; presărați uniform cu amestec de scorțișoară-zahăr.
Coaceți 8 până la 10 min. sau până se rumenesc ușor.
Scurgeți piersicile, rezervând 1/2 cană de suc. Bateți crema de brânză și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare cu un tel de sârmă până se omogenizează bine. Bateți treptat în suc rezervat de 1/2 cană. Amestecați ușor toppingul biciuit.
Lingură în 12 feluri de mâncare individuale de desert. Se acoperă cu piersici, căpșuni și pene de patiserie.