Desert cheie de tei cu sos de zmeură
Această rețetă servește 24. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 350 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie cheie, suc de lămâie cheie, lapte condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Sos De Desert De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron foarte mare, combinați gelatina și apa clocotită; se amestecă 2 până la 3 minute sau până se dizolvă.
Adăugați 1 cană de suc de lămâie și laptele condensat îndulcit; bateți cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, bateți frișca până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor frisca în amestec de gelatină doar până se combină.
Ungeți tigaia de 13x9 inci. Aranjați 5 pătrate de cracker în jos pe lungimea tigaiei unse; repetați formând 2 rânduri suplimentare și folosind un total de 15 pătrate de cracker pentru a acoperi fundul tigaiei. Pune deoparte.
Într-un castron mic, combinați 2 linguri de suc de lămâie și 2 linguri de apă.
Periați amestecul de suc pe fiecare pătrat de cracker în tigaie doar până la umezire. Se toarnă cu grijă 3 1/3 căni de umplere peste crusta de cracker; se întinde uniform. Repetați crackerul și straturile de umplere de 2 ori. Atingeți ușor tigaia pe suprafața dură și împingeți în jos orice biscuiți care sunt aproape de suprafață. Se acoperă cu folie; la frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Între timp, într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde, amestecați gemul și 2 linguri de apă. Cuptorul cu microunde pe mediu timp de aproximativ 30 de secunde sau până când gemul este topit, amestecând de două ori. Capac; la frigider până la servire.
Tăiați desertul în pătrate. Puneți 1 lingură de sos de zmeură pe fiecare farfurie individuală de desert.
Așezați pătrate de desert pe farfurii.
Se ornează cu zmeură și coajă de tei. A se păstra la frigider.