Delicios Cremă De Cremă Cu Ciuperci

Delicios Cremă De Cremă Cu Ciuperci
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Delicioasa cremă de Kale cu ciuperci ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 284 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper măcinat, unt, kale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Luni fără carne: ciuperci umplute sănătoase cu Kale "cremă" , Cremă Kale, și Cremă kale cu năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați kale și șalot până când kale este fraged, aproximativ 5 minute. Amestecați ciupercile, smântâna, brânza Asiago, usturoiul, sarea și piperul negru în amestecul de kale. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când crema s-a îngroșat și ciupercile sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
KaleKale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista