Degete Crocante De Tilapia Cu Maioneză Cu Lămâie Și Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați degetele crocante de Tilapia cu maioneză de lămâie și usturoi. Pentru $5.54 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1396 calorii, 58G de proteine, și 107G de grăsime. Această rețetă servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 156 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de usturoi, panko, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Tilapia Crocantă Cu Lămâie, Tilapia crocantă la cuptor cu Fettuccine de lămâie-roșii, și Tilapia Cu Usturoi De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați tilapia în" degete " tăind mai întâi fileurile în jumătate. Lăsați părțile subțiri lungi, apoi tăiați părțile mai groase în jumătate pe o diagonală, astfel încât să pară mai lungi.Instalați trei boluri mari de mică adâncime într-o linie de asamblare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți făina în primul bol; ouăle bătute în al doilea; iar panko în al treilea.Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Dragați degetele de pește în amestecul de făină, agitând excesul în vas, astfel încât să rămână doar o acoperire ușoară; scufundați în ouă și întoarceți-vă pentru a acoperi uniform; apoi dragați în panko, întorcându-vă de mai multe ori pentru a acoperi uniform. (Acest lucru poate fi un murdar job...it cel mai bine este să folosiți o mână pentru făină și ouă, iar cealaltă pentru panko.) Puneți degetele de tilapia pane pe foaia de copt pregătită și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până când este gata de gătit (acest lucru se poate face cu câteva ore înainte).Tapetați o farfurie cu 3 prosoape de hârtie și așezați lângă aragaz. Înveliți Generos o tigaie mare antiaderentă cu ulei de măsline și puneți-o la foc mediu. Când tigaia este fierbinte, așezați primul lot de degete de tilapia în tigaie (nu vă înghesuiți) și gătiți până când prima parte se rumeneste, 2-3 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când ați terminat, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tilapia
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Bomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați degetele de pește pe farfurie cu prosoape de hârtie și lăsați să stea un minut pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Scoateți bucățile maro din tigaie, adăugați mai mult ulei dacă este necesar și continuați să gătiți peștele în loturi până când ați terminat. Condimentați degetele tilapia fierte cu mai multă sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se servește cu pene de lămâie și maioneză cu lămâie-usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aioli
Pană De Lămâie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Se amestecă maioneza, usturoiul și sucul de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Se adaugă sare și piper după gust.Notă: dacă doriți să înghețați degetele tilapia pâine, așezați-le într-un singur strat și înfășurați bine cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tilapia
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Așezați într-o pungă de congelator în congelator. Când sunteți gata să le faceți, pur și simplu dezghețați-le suficient, astfel încât să se așeze în tigaie și să gătească conform instrucțiunilor de mai sus.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.