Decupaje De Turtă Dulce

Decupaje De Turtă Dulce
Decupajele de turtă dulce sunt vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Decupaje De Turtă Dulce, Decupaje De Turtă Dulce, și Decupaje De Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, praful de copt, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un bol mediu. Bateți zahărul brun, melasa, untul topit și gălbenușurile de ou într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la neted, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați amestecul de făină și bateți, crescând treptat viteza la mediu ridicat, până când aluatul se reunește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
2
Întindeți aluatul între 2 bucăți de hârtie pergament acoperită cu spray de gătit până la 1/8 inch grosime. Congelați până la ferm, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Tăiați cookie-urile folosind tăietori de 2 inci; aranjați 1 1/2 inci pe foile de copt. Adunați resturile și răciți până când sunt ferme, apoi reluați o dată pentru a tăia mai multe fursecuri. Refrigerați decupajele până când sunt ferme, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți prăjiturile, schimbând cratițele la jumătate, până la auriu, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să se răcească 2 minute pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Faceți glazura: bateți zahărul cofetarilor, pudra de bezea și 3 până la 4 linguri de apă într-un bol cu un mixer la viteză mare până la neted și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazurăGlazură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Transferați într-o pungă resigilabilă și tăiați un colț mic. Pipe pe cookie-uri și se presară cu nonpareils.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NonpareilsNonpareils
Cookie-uriCookie-uri
9
Să setați 30 de minute.
10
Fotografie de Andrew Purcell
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista