Decupaje De Turtă Dulce
Decupajele de turtă dulce sunt vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Decupaje De Turtă Dulce, Decupaje De Turtă Dulce, și Decupaje De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, praful de copt, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un bol mediu. Bateți zahărul brun, melasa, untul topit și gălbenușurile de ou într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la neted, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați amestecul de făină și bateți, crescând treptat viteza la mediu ridicat, până când aluatul se reunește, aproximativ 3 minute.
Întindeți aluatul între 2 bucăți de hârtie pergament acoperită cu spray de gătit până la 1/8 inch grosime. Congelați până la ferm, 30 de minute.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu pergament.
Tăiați cookie-urile folosind tăietori de 2 inci; aranjați 1 1/2 inci pe foile de copt. Adunați resturile și răciți până când sunt ferme, apoi reluați o dată pentru a tăia mai multe fursecuri. Refrigerați decupajele până când sunt ferme, 20 de minute.
Coaceți prăjiturile, schimbând cratițele la jumătate, până la auriu, 10 până la 12 minute.
Lăsați să se răcească 2 minute pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Faceți glazura: bateți zahărul cofetarilor, pudra de bezea și 3 până la 4 linguri de apă într-un bol cu un mixer la viteză mare până la neted și gros.
Transferați într-o pungă resigilabilă și tăiați un colț mic. Pipe pe cookie-uri și se presară cu nonpareils.
Fotografie de Andrew Purcell