Decupajele de turtă dulce sunt vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Decupaje De Turtă Dulce, Decupaje De Turtă Dulce, și Decupaje De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți făina, praful de copt, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un bol mediu. Bateți zahărul brun, melasa, untul topit și gălbenușurile de ou într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la neted, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați amestecul de făină și bateți, crescând treptat viteza la mediu ridicat, până când aluatul se reunește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Gălbenuș De Ou
Scorțișoară
Melasă
Unt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
2
Întindeți aluatul între 2 bucăți de hârtie pergament acoperită cu spray de gătit până la 1/8 inch grosime. Congelați până la ferm, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
3
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Tăiați cookie-urile folosind tăietori de 2 inci; aranjați 1 1/2 inci pe foile de copt. Adunați resturile și răciți până când sunt ferme, apoi reluați o dată pentru a tăia mai multe fursecuri. Refrigerați decupajele până când sunt ferme, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urile
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți prăjiturile, schimbând cratițele la jumătate, până la auriu, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați să se răcească 2 minute pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Faceți glazura: bateți zahărul cofetarilor, pudra de bezea și 3 până la 4 linguri de apă într-un bol cu un mixer la viteză mare până la neted și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Glazură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Transferați într-o pungă resigilabilă și tăiați un colț mic. Pipe pe cookie-uri și se presară cu nonpareils.