Decupaje cu condimente înghețate

Decupajele cu condimente glazurate ar putea fi exact aperitivul pe care îl căutați. Vă urmăriți silueta? Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 192 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsimi per porție. Pentru 32 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 24 de persoane. Mergeți la magazin și cumpărați lapte, ulei vegetal, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fursecuri cu dovleac glazurate , Gogoși cu dovleac glazurate fără gluten și Prăjitură cu ananas, morcovi și stafide condimentate .
Instrucțiuni
Într-un bol, mixați untul, uleiul și zahărul.
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara, cuișoarele și nucșoara; adăugați treptat în amestecul de cremă. Încorporați laptele și bateți. Împărțiți aluatul în jumătate. Acoperiți și dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte (aluatul va fi moale). Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți câte o porție pe rând, până la o grosime de 6 mm.
Tăiați în formele dorite.
Așezați la o distanță de 5 cm unul de celălalt pe tăvi de copt neunse.
Coaceți la 175°C timp de 12-15 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Scoateți pe grătare metalice. Pentru glazură, bateți zahărul pudră și apa într-un bol.
Adăugați colorant alimentar, dacă doriți. Fursecuri răcite cu gheață.