Căpșuni, rubarbă și trandafir nebun
Căpșunul, rubarba și trandafirul sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 361 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de smântână grea, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Proaspete Căpșuni-Rubarbă Prost, Rubarbă prăjită cu apă de trandafiri și Sorbet de căpșuni, și Rubarbă Prost pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați rubarba, zahărul și apa și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când rubarba se descompune, aproximativ 10 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând frecvent, până când lichidul s-a evaporat și rubarba este groasă și jammy, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Transferați rubarba într-un castron și dați-o la frigider până se răcește. Se amestecă siropul de trandafir și sucul de lămâie.
Într-un castron mediu, bateți smântâna grea până se formează vârfuri moi. Lingurați jumătate din rubarbă în 10 pahare de vin sau parfait și acoperiți cu jumătate din căpșunile feliate și jumătate din frisca. Repetați cu restul de rubarbă, căpșuni și smântână.
Garnisiți cu petalele de trandafir și serviți.