Căpșuni, rubarbă și trandafir nebun

Căpșuni, rubarbă și trandafir nebun
Căpșunul, rubarba și trandafirul sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 361 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de smântână grea, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Proaspete Căpșuni-Rubarbă Prost, Rubarbă prăjită cu apă de trandafiri și Sorbet de căpșuni, și Rubarbă Prost pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați rubarba, zahărul și apa și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când rubarba se descompune, aproximativ 10 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând frecvent, până când lichidul s-a evaporat și rubarba este groasă și jammy, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Transferați rubarba într-un castron și dați-o la frigider până se răcește. Se amestecă siropul de trandafir și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un castron mediu, bateți smântâna grea până se formează vârfuri moi. Lingurați jumătate din rubarbă în 10 pahare de vin sau parfait și acoperiți cu jumătate din căpșunile feliate și jumătate din frisca. Repetați cu restul de rubarbă, căpșuni și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Garnisiți cu petalele de trandafir și serviți.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista