Căpșuni Romanoff pentru anii ' 90 ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 699 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zmeură în sirop, frișcă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Căpșuni Romanoff, Căpșuni Romanoff, și Căpșuni Romanoff pentru anii ' 90 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Piure de zmeură în sirop și 1 cană de căpșuni în procesor. Se strecoară într-un castron mediu, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult suc posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Zmeură
Sirop
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă 3 linguri de zahăr, Grand Marnier, suc de lămâie și 1 linguriță de vanilie în sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand Marnier
Suc De Lămâie
Vanilie
Zahăr
Sirop
3
Se amestecă 1/2 cană amestec de sirop în înghețată; congelați 1 oră până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Sirop
4
Se amestecă căpșunile rămase în siropul rămas; se răcește 1 oră până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Sirop
5
Lăsați înghețata să se înmoaie ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
6
Bateți frisca, rămânând 2 linguri de zahăr și 1/2 linguriță de vanilie într-un castron mediu până se formează vârfuri moi. Împărțiți amestecul de căpșuni între 6 pahare. Completați fiecare cu o lingură de înghețată.