Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată
Căpșunile acoperite cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 58 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată, jumătate și jumătate, ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată, Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată, și Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați chipsurile de ciocolată și jumătate și jumătate într-un vas mic de sticlă și topiți-le în cuptorul cu microunde, amestecând la fiecare 30 de secunde până se topesc complet și lucioase. Lucrați rapid pentru a înmuia căpșunile în ciocolată și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu silicon sau hârtie pergament. Reîncălziți ciocolata pe măsură ce mergeți dacă devine prea groasă. Puneți la frigider întreaga tavă de căpșuni până când ciocolata este rece și s-a întărit.
Încălziți ciocolata albă la fel în cuptorul cu microunde, apoi lingurați într-o pungă mică Ziploc și sigilați, apăsând aerul în timp ce faceți acest lucru. Înțepați o mică gaură de știft în colțul de jos al pungii și folosiți-o ca o pungă de patiserie pentru a decora fructele de pădure. Întoarceți tava la frigider pentru a se răci.
Serviți în termen de 1 zi pentru cele mai bune rezultate.