Căldură serioasă: unt compus care adaugă un fler Cajun
Rețeta căldură serioasă: untul compus care adaugă un fler Cajun ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 45 minute. Pentru 43 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare și piper, țelină, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Trei unt compus s, Unt Compus Din Plante, și Unt Compus Din Chile.
Instrucțiuni
Într-o tigaie saut de dimensiuni medii, la foc mediu, se încălzește 1 lingură de unt și se încălzește ceapa saut, țelina și ardeiul gras până se înmoaie complet, aproximativ 7 până la 10 minute.
Se răcește și se transferă în vasul unui robot de bucătărie. Pur și simplu legumele până se omogenizează.
În vasul unui mixer de stand, bateți untul înmuiat la viteză medie timp de 3 minute sau până când se luminează la culoare.
Adăugați pur de legume și sos de ardei iute. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă încă un minut.
Întindeți o foaie de hârtie cerată și goliți amestecul de unt pe ea. Îndoiți buza hârtiei până când untul este acoperit și trageți înapoi pentru a forma untul într-un buștean.
Rulați restul hârtiei și dați-l la frigider timp de 1 oră pentru a se solidifica.