Căldură Serioasă: Harissa De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că dați o căldură serioasă: încercați Harissan de casă. O porție conține 313 calorii, 3G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 117 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ardei prăjiți, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Sos instant de grătar de casă (foc ușor până la mediu), Căldură serioasă: cadou de casă de Crunch de popcorn cu caramel Chipotle, și Rețetă De Bază De Harissa De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute într-un vas termorezistent și acoperiți cu apa clocotită.
Lăsați să stea 20 până la 30 de minute până când ardeii iute se înmoaie. Rezervați apă chile.
Odată ce ardeii iute sunt înmuiați, tăiați partea superioară a chile și îndepărtați semințele din interiorul ardeilor iute.
Adăugați la robotul de bucătărie sau la blender, împreună cu ingredientele rămase, cu excepția sării și a uleiului.
Adăugați două linguri de apă rezervată chile.
Pur și simplu, turnând încet uleiul de canola pentru a emulsiona și îngroșa amestecul (Notă: este posibil ca tot uleiul să nu fie necesar.).
Condimentează după gust cu sare și suc de lămâie în plus. Harissa se va păstra la frigider câteva săptămâni.