Cârnați și pește o oală
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cârnați și pește o oală ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 507 calorii. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 65 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de vermut, usturoi, pâine crustă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați O Oală Cheesy Cârnați Penne, Oală De Orez Cu Cârnați Andouille, și O oală Ziti coaptă cu cârnați italieni + VIDEO pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei, la foc mediu-mare. Atenție: folosiți o tigaie cu un capac etanș.
Se adaugă cârnații și se sfărâmă în timp ce se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute. În timp ce cârnații se rumenesc, zdrobiți usturoiul. Curățați ceapa, tăiați capătul rădăcinii și apoi feliați subțire.
Adăugați usturoiul, ceapa și cartofii în tigaie cu cârnații și condimentați cu sare și piper, după gust. Se toarnă tigaia cu jumătate din vermut sau vin, se acoperă tigaia cu un capac și se gătește 10 până la 12 minute.
Scoateți capacul, adăugați roșiile și amestecați ușor în cartofi. Puneți fileuri deasupra cartofilor și turnați cu vermutul sau vinul rămas. Condimentează peștele cu sare și piper, după gust. Puneți capacul în poziție și gătiți până când peștele este opac, aproximativ 6 până la 8 minute.
Acoperiți peștele cu pătrunjel, sucul de 1/2 lămâie și garnisiți cu un strop liberal de ulei de măsline extravirgin. Pentru a servi, transferați amestecul de pește și cârnați din tigaie în boluri puțin adânci pentru a ține sucul. Folosiți pâinea crustă pentru a înmuia sucurile de la masă.