Cârnați în sos de vin roșu
Nevoie de o sos fără gluten? Cârnații în sos de vin roșu ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 844 calorii. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de gratin de cartofi, apă, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați în sos consistent de vin roșu, Cârnați aurii și șalotă în vin alb, și Cârnați de miel fiert cu vin cu linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie.
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Se adaugă vinul și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Adăugați bulionul de pui și fierbeți până se reduce cu o treime.
Între timp, într-o caserolă din fontă emailată medie, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați cârnații și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Adăugați apa și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când cârnații sunt fierți, aproximativ 20 de minute.
Aduceți sosul de vin la fiert.
Se ia de pe foc și se amestecă untul, câte 1 bucată. Se condimentează cu sare și piper.
Tăiați cârnații în bucăți de 2 inci și aranjați un sortiment pe fiecare farfurie. Se acoperă cu sosul și se servește cu gratinul de cartofi.