Cârnați proaspeți și Broccoli Rabe (Salsicce e Friarelli)
Cârnați proaspeți și Broccoli Rabe (Salsicce e Friarelli) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 6.64 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă דל פחמימות,ă are 882 calorii, 49G de proteine, și 69G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Broccoli Rabe Și Cârnați, Cârnați și Broccoli rabe Risotto, și Cârnați italieni și Rabe de Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, amestecați umărul de porc și pancetta cu mâinile până se amestecă bine.
Adăugați piper, sare, vin, oregano și fulgi de chili și amestecați până se amestecă bine, din nou cu mâinile. Lucrați rapid aici, astfel încât temperatura corpului să nu schimbe textura grăsimii.
Configurați umplutura de cârnați și așezați carcasa peste alimentatorul pâlniei. Dacă nu aveți un umplut de cârnați, formați cârnații în bușteni de 1/4 lire cu mâna. Dacă utilizați un stuffer de cârnați, umpleți cârnații în carcase, răsuciți la fiecare 3 1/2 până la 4 inci, pentru a produce cârnați de 4 uncii și formați 22 până la 25 de cârnați. Înțepați-le peste tot cu un ac și lăsați-le deoparte într-un loc răcoros.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Configurați o baie de gheață lângă blatul aragazului. Blanch Rabe broccoli timp de 2 minute, reîmprospătați în baia de gheață și scurgeți.
Așezați cârnații înțepați într-o tigaie rezistentă la cuptor și fierbeți până la jumătate gătite, 5 minute pe fiecare parte.
Așezați tigaia la foc mediu și continuați să gătiți până când cârnații se rumenesc adânc, 6 până la 8 minute.
Adăugați rabe de usturoi și broccoli și, amestecând, gătiți până când Rabe de broccoli este fierbinte, încă 5 până la 7 minute. Între timp, pe o tavă mică de foi, prăjiți firimiturile de pâine sub broiler până se rumenesc.
Scoateți într-un castron mic, adăugați uleiul și amestecați bine. Puneți Raba de broccoli pe o farfurie, presărați cu firimiturile de pâine, așezați cârnații lângă Raba de broccoli și serviți.