Cârnați Greci: Sheftalia
Rețeta cârnați greci: Sheftalia ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 108g de grăsime, și un total de 1084 calorii. Această rețetă servește 3. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, grăsime caul, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Încercați Sheftalia (cârnați ciprioți de miel și porc), "Cârnați" de pui cu Charoset grecesc, și Salată grecească cu spanac și cârnați de pui Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați carnea de porc măcinată, ceapa, pătrunjelul, sarea și piperul.
Umpleți un castron cu apă caldă și adăugați oțetul. Scufundați grăsimea caul în apă și păstrați-o scufundată timp de 1 minut pentru a se spăla. Clătiți în apă rece. Deschideți cu grijă grăsimea caul pe o suprafață de lucru curată și tăiați-o în pătrate de 4 inci (10 cm).
Așezați o mână mică comprimată de cârnați lângă marginea unui pătrat. Îndoiți părțile laterale și rulați ferm. Repetați cu carnea și grăsimea rămase până când aveți aproximativ 10 cârnați.
Pregătiți un grătar de cărbune pentru căldură mare.
Așezați cârnații pe frigarui.
Grătiți cârnații timp de 20 de minute, rotind frecvent până când exteriorul este crocant și întunecat, iar interiorul nu mai este roz.