Cârnați de curcan cu coriandru al bunicului

Cârnați de curcan cu coriandru al bunicului
Grampa ' s Coriander Turkey Sausage este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 196 calorii. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, curcan măcinat, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Oregano-Coriandru-Curcan Frecat, Burgeri de curcan și coriandru cu guacamole, și Curcan la grătar cu fenicul prăjit și coriandru și sos proaspăt de cimbru.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați bine curcanul, coriandrul, sarea, zahărul brun, piperul negru și ardeiul cayenne. Acoperiți vasul și refrigerați cârnații peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Zahăr BrunZahăr Brun
CoriandruCoriandru
CârnațiCârnați
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
A doua zi, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Formați cârnații în torturi subțiri și prăjiți până se rumenesc și nu mai roz în interior, 2 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista