Cârnați de curcan cu coriandru al bunicului

Grampa ' s Coriander Turkey Sausage este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 196 calorii. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, curcan măcinat, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Oregano-Coriandru-Curcan Frecat, Burgeri de curcan și coriandru cu guacamole, și Curcan la grătar cu fenicul prăjit și coriandru și sos proaspăt de cimbru.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați bine curcanul, coriandrul, sarea, zahărul brun, piperul negru și ardeiul cayenne. Acoperiți vasul și refrigerați cârnații peste noapte.
A doua zi, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Formați cârnații în torturi subțiri și prăjiți până se rumenesc și nu mai roz în interior, 2 până la 5 minute pe fiecare parte.