Reteta cuscus Tabbouleh este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. Această rețetă servește 6. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 172 calorii. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cuscus, roșii cherry, castraveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cuscus Tabbouleh, Cuscus Tabbouleh, și Tabbouleh De Cuscus Israelian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță medie și amestecați treptat cuscusul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
3
Transferați într-un castron mediu și pufați cu o furculiță. Se amestecă roșiile și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Se servește imediat sau se dă la frigider, acoperit, 1 oră pentru a permite aromelor să se amestece.