Cuscus Israelian Cu Fructe
Cuscusul israelian cu fructe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 172 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți caise, ceapă, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 20%. Încercați Cuscus Israelian Cu Fructe, Cuscus Israelian Cu Fructe, și Cuscus de culoare Roz (cuscus israelian cu sfeclă și nuci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și sotati 5 minute. Amestecați coacăzele, caisele, sarea, bulionul și bețișoarele de scorțișoară; aduceți la fierbere.
Adăugați cuscusul și reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Lăsați amestecul de cuscus să stea 5 minute. Aruncați bețișoarele de scorțișoară. Se amestecă cilantro.