Cuscusul cu tocană de miel este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 543 calorii, 27G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână petale de trandafir, morcovi, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană de miel marocan cu cuscus, SOUPER GUST SLAB DIN TUNISIA: TOCANĂ DE KALE, BIETĂ ȘI NĂUT CU MIEL...PESTE CUSCUS ATÂT DE INTELIGENT, și Miel cu o singură tigaie și cuscus.
Instrucțiuni
1
Pat miel uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
2
Încălziți uleiul într - o oală grea de 7 până la 8 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi mielul brun în 3 loturi, transferându-se într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ceapa în oală și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 10 minute. Se amestecă mielul cu orice sucuri care s-au acumulat în castron, roșii, suc de roșii, sare, piper negru, chile, ierburi și șofran și se fierbe, acoperit, 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Suc De Roșii
Tomate
șofran
Ceapă
Ardei Iute
Ierburi
Miel
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se amestecă morcovii, napii, ardeii grași și dovleacul și se fierbe, acoperit, 30 de minute. Se amestecă dovlecelul și nautul și se fierbe, acoperit, până când dovlecelul este fraged, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Năut
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Morcov
Dovleac
Nap
1
Se toarnă 1 cană de bulion din oală într-o cratiță mică și grea și se adaugă pasta de roșii, amestecând până se omogenizează. Se fierbe la foc mic, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 10 minute, apoi se amestecă boia, petalele de trandafir și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Piper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Aduceți apa la fiert cu unt și sare într-o cratiță grea de 4 litri. Se amestecă cuscusul, se acoperă și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Unt
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Lăsați să stea 5 minute, apoi pufați cu o furculiță. Mound cuscus pe un platou și top cu tocană, folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
3
Serviți bulion și sos de roșii pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Bulion
4
* Disponibil prin comandă prin poștă de la Kalustyan (21