Cuscus cu roșii de prune și fasole neagră
Cuscusul cu roșii de prune și fasole neagră necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru $1.02 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. Un amestec de cuscus, pătrunjel, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Fasole, Roșii Uscate La Soare Și Couscous De Măsline Negre, Anșoa, Roșii Și Fasole Verde Cuscus, și Cuscus, Fasole Neagră Și Rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și sarea într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; amestecați cuscusul.
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Cuscus de puf cu o furculiță; lingură într-un castron mare.
În timp ce cuscusul gătește, combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline și piperul într-un bol mic, amestecând cu un tel de sârmă.
Se adaugă în cuscus, amestecând ușor. Se amestecă fasolea și ingredientele rămase.