Cuscus Cu Parfum Portocaliu Cu Pansament Marocan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuscusul cu parfum portocaliu cu pansament marocan. Această rețetă face 8 porții cu 220 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de pansament marocan, pliculețe de ceai de dimensiuni obișnuite, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Salată de cuscus cu parfum de portocale cu migdale, coriandru și castraveți, Cuscus Portocaliu Marocan, și Sos De Salată Fetan Și Portocale De Sânge Cu Parfum De Coriandru Și Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de migdale tăiate într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic, amestecând des, 2 până la 4 minute sau până la prăjit.
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță medie; adăugați pungi de ceai și scoateți-le de pe foc. Acoperiți și abrupți 5 minute.
Scoateți și aruncați pungile de ceai, fără a stoarce. Se amestecă untul și sarea. Aduceți amestecul de ceai la fierbere; se amestecă cuscusul. Acoperiți și gătiți încă 2 minute sau până când lichidul este absorbit; se ia de pe foc.
Lăsați să stea, acoperit, 5 minute.
Pufați cuscusul cu o furculiță și amestecați migdalele, stafidele și pansamentul marocan până se omogenizează bine.
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit cuscus organic din grâu integral Fantastic World Foods.