Curry Vegetarian de năut cu napi

Curry Vegetarian de năut cu napi
Curry Vegetarian de năut cu napi este un fără gluten și vegan felul principal. O porție conține 481 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână napi, pudră de curry, piper crăpat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crock-Pot Cuptor Lent Cu Aragaz Lent Curry Vegetarian De Năut, Salată Vegetariană Picantă De Naut, și Chiftele de dovlecei și năut (și vegetariene!).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul, chimenul și pudra de curry; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați fasolea garbanzo, ardeiul gras roșu, Napul, porumbul și sosul de roșii. Condimentează cu fulgi de ardei roșu, sare și piper negru. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede și curry-ul s-a îngroșat, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ardei RoșuArdei Roșu
NăutNăut
Piper NegruPiper Negru
Sos De RoșiiSos De Roșii
LegumeLegume
NapNap
Pudră De CurryPudră De Curry
PorumbPorumb
SareSare

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Leth Steinagrund Gruner Veltliner. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Nasul combină condimentul cu un fruct reductiv; Palatul afișează note piperate; un Veltliner clasic de la loess terraces. Acest vin face parte dintr-o linie de la Leth care prezintă complexitate în aromă, mineralitate și durabilitate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista