Curry Vegetarian de năut cu napi

Curry Vegetarian de năut cu napi este un fără gluten și vegan felul principal. O porție conține 481 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână napi, pudră de curry, piper crăpat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crock-Pot Cuptor Lent Cu Aragaz Lent Curry Vegetarian De Năut, Salată Vegetariană Picantă De Naut, și Chiftele de dovlecei și năut (și vegetariene!).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul, chimenul și pudra de curry; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați fasolea garbanzo, ardeiul gras roșu, Napul, porumbul și sosul de roșii. Condimentează cu fulgi de ardei roșu, sare și piper negru. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede și curry-ul s-a îngroșat, 1 1/2 până la 2 ore.