Curry De Vită Din Africa De Sud

Curry De Vită Din Africa De Sud
Rețeta Curry de vită din Africa de Sud este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 318 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chutney de mango, ardei iute jalape, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pudră De Curry Bo-Kaap Cape Malay-Amestec De Condimente Din Africa De Sud, Curry cu fructe de mare Cape Malay și un Safari cu mâncare sud-africană la restaurantul Gold, și Curry African De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de vită, uscați-o și tăiați-o în bucăți de 1 inch. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați carnea de vită, ceapa și 1 cană de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul și fierbeți 30 de minute. Descoperiți, transformați căldura la mare și amestecați adesea până când lichidul se evaporă și carnea și ceapa se rumenesc ușor, 5 până la 7 minute. Scoateți lingura și aruncați orice grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați la tigaie pudra de curry, semințele de muștar, usturoiul și turmericul; se amestecă până când condimentele sunt mai parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
TurmericTurmeric
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați bulion, roșii, ardei iute și ghimbir; se amestecă pentru a elibera bucăți rumenite. Reveniți la fierbere, acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Puneți sosul de iaurt de banane, chutney, nucă de cocos și castraveți fiecare în boluri mici separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
(carton Bloc)(carton Bloc)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Curry de carne de vită peste orez pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Adăugați banane, chutney, nucă de cocos, sos de iaurt de castraveți și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
(carton Bloc)(carton Bloc)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. MAN Family Wines Pinotage cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
MAN family Wines Pinotage
MAN family Wines Pinotage
Un amestec de 86% Pinotage, 12% Shiraz și 2% Viognier.Ambalat cu arome pline de fructe roșii, note de condimente de scorțișoară și nucșoară și taninuri moi, acest vin ar trebui să se împerecheze bine cu majoritatea cărnii roșii sau a păsărilor de curte. Aromele dulci de fructe de Pinotage îl fac un meci ideal pentru curry picant. Un stil modern de Pinotaj. Serviți la o temperatură rece a camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista