Curry de pui de nucă de cocos alb

Curry de pui de nucă de cocos alb
Curry de pui de nucă de cocos alb este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1030 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de lămâie, ardei iute, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Pui Curry De Nucă De Cocos, Pui Curry De Nucă De Cocos, și Curry De Nucă De Cocos De Pui.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista