Curry de pește Keralan cu orez cu lămâie

Curry de pește Keralan cu orez cu lămâie
Keralan Curry de pește cu orez de lamaie ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 161 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Un amestec de ardei iute, turmeric, tamarind și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Keralan stil Cod Loin En-papillote cu citrice clare Keralan Slaw, Curry de legume Keralan, și A la kedgeree: un fel de mâncare de orez cu pește în fulgi, ouă fierte tari și curry.

Instrucțiuni

1
Tăiați peștele în bucăți de mușcătură, puneți-le într-un castron mare și frecați cu puțină sare și 1 linguriță de turmeric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
PeștePește
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, puțin adâncă și curățați-vă și vârful în jumătățile fine de ceapă; presărați-le cu puțină sare pentru a le opri să se rumenească și apoi gătiți, amestecând, până când se înmoaie; acest lucru ar trebui să dureze abia 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Tăiați ardeii iute întregi, fără semințe, în felii subțiri (deși dacă într-adevăr nu doriți acest lucru deloc fierbinte, puteți să le însămânțați și apoi să le tocați) și apoi aruncați-le în tigaia cu ceapă înmuiată. Cojiți ghimbirul și feliați-l, apoi tăiați feliile în fâșii asemănătoare paiului și adăugați-le și ele, împreună cu restul de linguriță de turmeric și chimen. Prăjiți-le cu ceapa câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
TurmericTurmeric
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut
TigaieTigaie
4
Se toarnă cutia de lapte de cocos într-o cană mare de măsurare din sticlă și se adaugă o lingură de pastă de tamarind și stocul de pește, folosind apă clocotită din ibric pentru a aduce lichidul până la semnul de 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Lapte De CocosLapte De Cocos
Stoc De PeșteStoc De Pește
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
5
Se toarnă în tigaie, amestecând-o pentru a face sosul delicat de curry. Gustați și adăugați mai multă pastă de tamarind dacă doriți. Și de fapt puteți face toate aceste ore în avans dacă vă ajută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Sos CurrySos Curry
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Când sunteți absolut gata să mâncați, adăugați peștele în sosul fierbinte și încălziți câteva minute până când este gătit, dar încă fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
PeștePește
7
articol var
8
Type_27_data = {};
9
articol
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista