Curry de muștar verde cu fasole

Curry de muștar verde cu fasole
Curry Mustard Greens cu fasole este un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 198 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghee, jumătate și jumătate, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 213 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Fasole roșie curry și conopidă (Rajma Masala), Fasole roșie curry și conopidă (Rajma Masala), și Fasole roșie curry și conopidă (Rajma Masala) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Așezați verdeața în oală, acoperiți și gătiți 7 minute, sau doar până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Încălziți ghee-ul într-o tigaie la foc mediu-mare și gătiți șalotele până se rumenesc ușor. Se amestecă ghimbirul și se condimentează cu piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
GhimbirGhimbir
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă în verdeață, fasole, sos de roșii și pudră de curry. Se amestecă jumătate și jumătate și se continuă gătitul până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Pudră De CurryPudră De Curry
FasoleFasole
Sos De RoșiiSos De Roșii
VerziiVerzii

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lanson Le Black Label Brut ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista