Curry De Linte Și Rubarbă Cu Cartofi Și Mazăre

Curry De Linte Și Rubarbă Cu Cartofi Și Mazăre
Nevoie de o curs principal fără gluten? Curry de linte și rubarbă cu cartofi și mazăre ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 1659 calorii. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, piper măcinat, amestec de condimente și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Curry de linte și rubarbă cu cartofi și mazăre, Ca-ri Ga (Curry de pui cu cartofi, morcovi și mazăre), și Black Eyed Peas Curry (Cu Nucă De Cocos) (Lobia Curry).

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Illahe Vineyards și Winery Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista