Curry de legume de vară

Curry de legume de vară
Curry de legume de vară este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 348 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pastă de curry thailandeză, bulion de legume, mazăre și alte câteva ingrediente, o puteți face. 573 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Curry De Legume De Vară, Curry Roșu De Legume De Vară De 30 De Minute, și Ragout de legume de vară cu sos exotic de Curry.

Instrucțiuni

1
Încălziți pasta de curry într-o cratiță mare antiaderentă, cu un strop de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și prăjiți timp de 5 minute până când începeți să se înmoaie. Se amestecă vinetele și se gătește încă 5 minute, se adaugă puțin mai mult stoc dacă începe să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
3
Adăugați lintea, laptele de cocos și restul stocului și fierbeți timp de 15 minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
LinteLinte
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
4
Adăugați ardeii și gătiți încă 5-10 minute. Se amestecă mazărea și spanacul și se gătește până când spanacul tocmai s-a ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Serviți curry-ul cu orez și chutney de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango ChutneyMango Chutney
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista