Curry De Legume Cu Nucă De Cocos

Curry De Legume Cu Nucă De Cocos
Curry de legume de nucă de cocos ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 418 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, dovlecei, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Curry De Legume Cu Nucă De Cocos, Nucă de cocos-Curry de legume, și Curry de legume cu nucă de cocos pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate81
Revista