Curry De Couscous Portocaliu

Curry De Couscous Portocaliu
Reteta Orange Couscous Curry ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 35 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pastă de ghimbir, apă, portocale mandarine și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Curry de legume cu cuscus, Cuscus Cu Cârnați Curry, și Couscous Curry De Pui Și Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măcinați ingredientele masala într-o pulbere. (Folosesc o râșniță de cafea pentru asta, dar și un blender bun va funcționa.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți un wok mare, antiaderent sau un cuptor olandez și dați-i un spray rapid de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați semințele de muștar negru, ardeii iute și bățul de scorțișoară. Gatiti si amestecati pana cand semintele de mustar incep sa apara sau pana cand sunt parfumate (fara mult ulei, semintele pot sa nu apara, dar este in regula).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar NegruSemințe De Muștar Negru
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Adăugați ceapă, usturoi, pastă de ghimbir și masala. Saut până parfumat, aproximativ 2-3 minute, dar aveți grijă să nu-l ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați sucul de portocale și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
6
Adăugați dovleceii și morcovii, acoperiți și gătiți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați mazărea verde și nautul și gătiți până se încălzește, aproximativ 3 sau 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre VerdeMazăre Verde
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
8
Adăugați sarea, cuscusul, portocalele mandarine și apa fierbinte. Se amestecă bine, se acoperă și se ia de pe foc. Lăsați-l să stea cel puțin cinci minute înainte de a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Pere Feliate, Scurse Si TocateCutie Pere Feliate, Scurse Si Tocate
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei sau se răcește pentru o salată fantastică.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Incredibil de crocant și bine dezosat, cu mult piper și un strop de extravaganță. Nu e de mirare, pentru că acest vin crește pe cel mai mare recif de stridii fosile din lume.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista