Rețeta Curry de cartofi dulci (Shakarai Urulikazhangu) ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 4 porții cu 240 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, semințe de susan, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curry De Cartofi Dulci (Shakarai Urulikazhangu), Chilakada Dumpa Podi Koora-Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry, și Dulce Chili cartofi dulci cartofi cu Thai Curry iaurt Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de pulbere sambhar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți tigaia de 6 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Așezați amestecul în tigaie; gatiti 1 pana la 2 minute, amestecand continuu, pana cand semintele crapa, condimentele devin cu 1 nuanta mai inchisa si amestecul are o aroma de nuca, intepatoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se transferă într-un castron; se răcește 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Așezați 3 linguri de amestec în râșnița de condimente. Grind până când amestecul seamănă cu textura de piper fin măcinat. Repetați cu amestecul rămas. A se păstra în borcan etanș la temperatura camerei până la 1 lună; dincolo de asta, va începe să-și piardă aroma completă. Face aproximativ 1 cană amestec de condimente; folosiți 1 linguriță pentru această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Amestec De Condimente
6
Pentru a face curry, în wok sau tigaie adâncă de 12 inci, încălziți uleiul și semințele de muștar la foc mediu-mare. Odată ce semințele încep să apară, acoperiți wok și așteptați până când popping se oprește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar
Pudră De Curry
Ulei De Gătit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Adăugați asafetida și 2 linguri de mazăre despicată; gatiti si amestecati aproximativ 1 minut sau pana cand mazarea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțită
Asafoetida
Mazăre
8
Adăugați cartofi dulci, frunze de karhi, sare și 1 linguriță de pudră de sambhar acidulată; gătiți și amestecați 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Sare
9
Se amestecă în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
10
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 5 până la 7 minute sau până când cartoful dulce este fraged.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.