Curried-friptură de pui și legume
Curried-friptura de pui și legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 369 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,37 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc, lire sterline de dovleac în cuburi de 1 inch, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Curried-friptură de pui și legume, Cara ' s Curried Chicken și plăcintă cu legume rădăcinoase, și Pui fript Perfect cu sos de legume și cadou LeCreuset pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 și poziționați rafturile în treimile superioare și mijlocii. Într-un castron foarte mare, aruncați dovlecelul cu varza de Bruxelles, pene de ceapă și 1/2 cană de ulei de canola; condimentează cu sare și piper.
Întindeți legumele pe 2 foi de copt mari, rezistente, cu margini.
În același castron, combinați ceașca de iaurt cu ghimbirul, usturoiul, pudra de curry și restul de 1/2 cană de ulei și condimentați cu sare și piper.
Adăugați puiul și aruncați până se acoperă bine. Aranjați puiul deasupra legumelor. Prăjiți aproximativ 40 de minute, rotind tigăile la jumătatea drumului, până când legumele sunt aproape fragede și puiul este aproape gătit.
Se toarnă orice lichid acumulat în Tigăi și se prăjește aproximativ 20 de minute mai mult, până când legumele sunt fragede și puiul se rumeneste ușor.
Transferați puiul și legumele într-un platou și serviți cu naan cald și iaurt.