Portocale în sirop de citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați portocalele în sirop de citrice. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 162 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de portocale, apă cu flori de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Portocale Și Rodii În Sirop De Tei Kaffir, Portocale proaspete cu sirop de vin roșu condimentat, și Tort De Portocale Și Migdale Cu Portocale Glace Și Sirop.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați sucul de portocale cu zahărul și coaja de portocală rasă fin și aduceți la fierbere, amestecând, până când zahărul este dizolvat.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi amestecați apa cu flori portocalii.
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar.
Tăiați portocalele în cruce cu grosimea de 1/3 inch și transferați-le într-un castron mare, de mică adâncime.
Se toarnă siropul peste portocale și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 2 ore.
Garnisiți cu fâșiile de coajă de portocală și agrișele de pelerină și serviți la rece.