Portocale în sirop de citrice

Portocale în sirop de citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați portocalele în sirop de citrice. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 162 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de portocale, apă cu flori de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Portocale Și Rodii În Sirop De Tei Kaffir, Portocale proaspete cu sirop de vin roșu condimentat, și Tort De Portocale Și Migdale Cu Portocale Glace Și Sirop.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați sucul de portocale cu zahărul și coaja de portocală rasă fin și aduceți la fierbere, amestecând, până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi amestecați apa cu flori portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
3
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Tăiați portocalele în cruce cu grosimea de 1/3 inch și transferați-le într-un castron mare, de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Se toarnă siropul peste portocale și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
6
Garnisiți cu fâșiile de coajă de portocală și agrișele de pelerină și serviți la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PhysalisPhysalis
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista