Curcan glazurat cu arțar cu sos

Curcan glazurat cu arțar cu sos
Nevoie de o curs principal fără lactate? Curcanul glazurat cu arțar cu sos ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 954 calorii, 127g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Un amestec de stoc de curcan, curcan 1 oră, sirop de arțar de gradul b și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 89%. Rețete similare sunt Curcan glazurat cu arțar cu sos, Curcan glazurat cu arțar cu sos de ceapă-cidru, și Curcan glazurat cu arțar cu sos de Bourbon-Pecan.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in pozitia cea mai joasa.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Clătiți curcanul în interior și în exterior, apoi uscați-l. Puneți curcanul pe raft în tigaie și presărați cavitățile de curcan și pielea cu 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Îndoiți pielea gâtului sub corp, apoi legați betisoarele împreună cu șnurul de bucătărie și puneți aripile sub corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Adăugați 1 cană de apă în tigaie și prăjiți, fără a unge, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Așezați boabele de piper într-o pungă mică sigilabilă sau înfășurați bine într-un prosop de bucătărie, apoi crăpați cu un sucitor sau fundul unei tigaie grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se transferă într-o cratiță mică și grea și se adaugă sirop, apoi se gătește la foc mediu-mic până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se ia de pe foc și se lasă siropul să se absoarbă până când este gata să glazureze curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1
După ce curcanul a prăjit 1 oră, rotiți tigaia și adăugați 1 cană de apă în tigaie. Prăjiți, fără ungere, încă 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Chiar înainte de 45 de minute, turnați siropul printr-o sită mică cu ochiuri fine într-un castron mic, aruncând boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Periați curcanul peste tot cu sirop și continuați să prăjiți (dacă partea inferioară a tigaiei este complet uscată, adăugați apă rămasă din cană) până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapselor (testați ambele; aproape, dar fără a atinge osul) înregistrează 170 de grade F, cu 15 până la 20 de minute mai mult (timp total de prăjire: aproximativ 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Înclinați cu grijă curcanul, astfel încât sucurile din interiorul cavității mari să intre în tigaia de prăjire, apoi transferați curcanul într-un platou, rezervând sucurile în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Lăsați curcanul să stea, neacoperit, 30 de minute (temperatura cărnii de coapsă va crește la 175 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Se întinde tigaia de prăjire pe 2 arzătoare, apoi se adaugă oțet și se degajează tigaia fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, 2 minute. Se strecoară prin sită cu ochiuri fine curățate în ceașcă de măsurare și se lasă să stea până când grăsimea se ridică la vârf. Îndepărtați și rezervați grăsime. (Dacă utilizați un separator de grăsime, strecurați sucurile de tigaie prin sită în separator și lăsați să stea până când grăsimea se ridică la vârf, 1 până la 2 minute. Turnați cu grijă sucurile de tigaie din separator în ceașcă de măsurare, rezervând grăsime.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Încălziți 6 linguri de grăsime rezervată (dacă nu aveți suficientă grăsime, înlocuiți untul) într-o cratiță medie grea și bateți în făină. Gatiti roux la foc mediu, batand, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați sucuri de tigaie și stoc într-un flux rapid, șoptind constant pentru a preveni cocoloașele, apoi aduceți la fierbere, șoptind. Se amestecă orice suc de curcan din platou și se fierbe rapid, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, 10 până la 15 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista