Curcan Frecat Cu Condimente
Dacă aveți aproximativ 3 ore și 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, condiment-frecat curcan ar putea fi un extraordinar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 28 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 245 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca o marinată ieftină. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, ulei de măsline, lămâi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curcan Frecat Cu Condimente, Curcan fript cu condimente, și Filete De Curcan La Grătar Frecate Cu Condimente.
Instrucțiuni
Într-un castron mic combinați primele cinci ingrediente. Cu degetele, slăbiți cu atenție pielea din curcan; frecați jumătate din amestecul de condimente sub piele.
Periați curcanul cu ulei. Frecați amestecul de condimente rămas peste curcan.
Așezați lămâile în interiorul gâtului și cavității corpului. Puneți aripile sub curcan; legați copanele împreună.
Aranjați ceapa într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Așezați curcanul, pieptul în sus, peste ceapă.
Se coace, neacoperit, la 325 cm.timp de 3-1/2 până la 4 ore sau până când un termometru introdus în coapsă citește 180 cm., ungându-se ocazional cu picături de tigaie. Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a sculpta.
Scoateți lămâile din cavitate. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, înjumătățiți lămâile și stoarceți sucul peste curcan, dacă doriți. Aruncați ceapa.