Curcan Cu Unt Prăjit

Curcanul cu unt prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 596 calorii, 72g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați untul, amestecul de sos de ierburi de usturoi, amestecul de ierburi de păsări de curte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Curcan Cu Unt Prăjit, Curcan prăjit cu unt de ierburi și ceapă eșalotă prăjită, și Curcan prăjit la grătar cu unt de muștar din plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic, combinați untul înmuiat, condimentele de pasăre, amestecul de sos de ierburi de usturoi și usturoiul zdrobit. Folosiți o furculiță pentru a amesteca împreună până când se combină bine. Acoperiți și puneți-l la frigider timp de 15 până la 30 de minute, până când este ferm, dar nu tare.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Aranjați țelina, morcovii și jumătate din ceapa tăiată cubulețe în fundul unei tigaie.
Se adaugă bulionul de pui și se lasă deoparte.
Clătiți curcanul dezghețat și uscați-l. Folosiți degetul pentru a slăbi cu atenție pielea din jurul întregii păsări. Luați amestecul de unt și tăiați-l în bucăți mari.
Așezați bucățile de unt sub pielea întregului curcan. Frecați bucățile de unt rămase pe exteriorul pielii și condimentați cu sare și piper. Umpleți interiorul cavității curcanului cu ceapă rămasă, amestec proaspăt de păsări de curte și felii de lămâie. (Truss, dacă este necesar.) Introduceți termometrul pop-up la un unghi de aproximativ 3 inci în jos de cavitatea gâtului și 2 inci de osul sânului, în cea mai groasă parte a sânului.
Așezați curcanul pe patul de legume în tigaie.
Se introduce la cuptor și se reduce temperatura la 325 de grade F. Se prăjește timp de 1 oră, apoi se unge cu sucuri de tigaie la fiecare 20 de minute până când termometrul apare sau până când un termometru citit instantaneu introdus în coapsă înregistrează 180 de grade F, aproximativ 3 ore.