Cupe Phyllo cu Mousse de ciocolată și fructe proaspete

Cupe Phyllo cu Mousse de ciocolată și fructe proaspete
Cupe Phyllo cu Mousse de ciocolată și fructe proaspete este un fără gluten garnitură. O porție conține 532 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de pere, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 40%. Încercați Cupe Phyllo cu Mousse de ciocolată și fructe proaspete, Somon Afumat Și Mousse De Avocado Cupe Phyllo # LaMarcaSparkle, și Fructe proaspete și cupe de Ricotta Phyllo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Ungeți cu generozitate fiecare altă ceașcă într-o tigaie cu brioșe de 12 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați 1 dreptunghi filo pe suprafața de lucru; acoperiți filo-ul rămas cu folie de plastic și cârpă umedă pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Perie dreptunghi cu unt topit; se presara cu 1/2 lingura zahar si 1/2 lingura alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Așezați mai întâi al doilea dreptunghi phyllo deasupra; periați cu unt și presărați cu 1/2 lingură de zahăr și 1/2 lingură de alune. Repetați încă de 3 ori; deasupra cu încă 1 dreptunghi și periați cu unt, făcând stivă de 6 dreptunghiuri. Folosind un cuțit ascuțit mic și o placă cu diametrul de 6 inci ca ghid, tăiați două stive rotunde de 6 inci. Apăsați fiecare stivă în 1 cană de brioșă cu unt. Repetați procedura de încă 2 ori, făcând încă 4 cupe phyllo (6 în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Coaceți cupele phyllo până devin aurii și crocante, aproximativ 10 minute. Ridicați imediat cupele phyllo din tigaie, răsucind cu atenție pentru a slăbi; așezați pe raft. Se răcește complet. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Bateți gălbenușurile de ou, 1/4 cană zahăr, unt, 1/4 cană apă și pudră espresso într-un castron mare de metal pentru a se amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați vasul să atingă apa); bateți constant până când termometrul introdus în amestec înregistrează 160 de litri F, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează. Opriți focul; lăsați vasul peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un alt castron mare până la vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, bătând până când este rigid și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Scoateți ciocolata din apă. Îndoiți 1/3 din albușurile bătute în amestec cald de ciocolată pentru a ușura. Îndoiți albii rămași. Se acoperă și se răcește până se fixează, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Umpleți cupele phyllo cu mousse (rezervați mousse-ul rămas pentru o altă utilizare). Se acoperă cu zmeură și pere tăiate cubulețe și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista