Cupe De Cheesecake Cu Ghimbir-Pere
Această rețetă face 10 porții cu 86 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă de brânză philadelphia, gingersnaps, topping cu bici rece și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupe De Cheesecake Cu Ghimbir Cu Ciocolată, Cheesecake Cu Ghimbir Și Pere, și Cheesecake Cu Pere Și Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți feliile de pere, rezervând 1/4 cană de suc.
Zdrobiți fursecurile; presărați jumătate din fursecurile zdrobite uniform în 4 căni de desert.
Se amestecă împreună crema de brânză răspândirea și rezervat suc de pere într-un castron mediu. Se amestecă toppingul bătut; lingură uniform peste fursecurile zdrobite în cupe de desert. Se acoperă cu felii de pere și fursecuri zdrobite rămase.