Cupcakes De Tort Cu Smântână De Dimensiuni Mușcate (Aluat De Bază Pentru Cupcake)

Rețeta Cupcakes de tort cu smântână de mărimea mușcăturii (aluat de bază pentru Cupcake) este gata în aproximativ 2 ore și 12 minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 24. O porție conține 217 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de praf de copt, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aluat de Cupcake de bază cu nucă de cocos (sau vanilie, lămâie, portocală etc.) , Aluat De Cupcake Cu Ciocolată Cu Vișine, și Aluat De Tort Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Bateți zahărul până devine ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente. Adăugați treptat la amestecul de unt alternativ cu smântână, bătând până se omogenizează. Lingură aluat de linguri rotunjite în tigăi de briose miniaturale ușor unse.
Coaceți la 350 timp de 13 până la 15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centre iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 5 minute.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 30 de minute).
Răspândiți cupcakes cu cremă de unt dorită sau înmuiați în glazură.
Cupcakes proaspete cu citrice cu cremă de unt de portocale
Pregătiți Cupcakes conform instrucțiunilor, omițând vanilia și adăugând 1 lingură. coaja de portocala si 2 linguri. suc proaspăt de portocale la aluat. Pipă sau întinde cremă de unt de portocale pe cupcakes.
Cremă De Unt De Portocale
Înlocuiți 1 Lingură. coaja de portocala pentru vanilie. Reduceți laptele la 2 lingurițe. Pregătiți crema de unt conform instrucțiunilor din pașii 1 și 2, bătând în 2 linguri. suc proaspăt de portocale cu 1 lingură. laptele în pas bate în restul de 1 lingură. laptele conform instrucțiunilor din Pas bateți în 1 picătură colorant alimentar roșu și 1 picătură colorant alimentar galben până la amestecare, dacă doriți.
Cuptor cu microunde 1 (12 oz.) ambalați bucăți de ciocolată neagră la 1 1/2 minute sau până se topesc și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde. Pregătiți Cupcakes conform instrucțiunilor, amestecând ciocolata topită în aluat. (Aluatul va fi foarte gros.)
Coaceți 11 până la 13 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centre iese curată. Cool ca regia. Top cu dublu Shot Latte Buttercream.
Garnisiți cu așchii de ciocolată, dacă doriți. Face 6 1/2 duzină.
Dublu Împușcat Latte Buttercream
Pregătiți crema de unt conform instrucțiunilor, bătând în 1 1/2 lingură. espresso instant cu unt.
Cupcakes Cu Caramel-Ciocolată Sărată
Pregătiți Cupcakes conform instrucțiunilor, înlocuind 1 1/4 căni de zahăr granulat și 3/4 cană de zahăr brun închis ambalat ferm cu 2 căni de zahăr granulat. Cuptor cu microunde 8 oz. ciocolată semidulce tocată și 1/4 cană frișcă într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 minut mare, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Bateți în 2 linguri. frisca batuta pana se omogenizeaza. Înmuiați blaturile de cupcakes în amestec de ciocolată și lăsați să stea până când ciocolata este setată (aproximativ 30 de minute). Pipeți sau întindeți cremă de unt de Caramel sărat pe cupcakes.
Se ornează cu fulgi de sare de mare și caramele, tăiate în sferturi.
Notă: Am testat cu Artisan Salt Company Cipru Mediterranean Flake Salt.
Cremă De Unt Cu Caramel Sărat
Pregătiți crema de unt conform instrucțiunilor de la Pasul 1, Folosind 3 linguri. lapte și adăugând 1/4 linguriță. sare kosher cu unt. Topiți 15 caramele cu 1 lingură. lapte într-un castron mic pentru microunde la 1 minut sau până la omogenizare, amestecând la intervale de 30 de secunde. Îndoiți amestecul de caramel în cremă de unt, creând vârtejuri. (Nu amestecați complet.)
Cupcakes proaspete cu citrice cu glazură de Grapefruit roșu rubiniu
Pregătiți Cupcakes conform instrucțiunilor, omițând vanilia și adăugând 1 lingură. coaja de portocala si 2 linguri. suc proaspăt de portocale la aluat.
Stropiți blaturi de cupcakes cu glazură de Grapefruit roșu rubiniu și acoperiți cu boabe de jeleu cu aromă de grapefruit roz.
Ruby Roșu Grapefruit Glazura
Se amestecă împreună 3 căni de zahăr pudră, 1 linguriță. coaja de grapefruit, 5 până la 6 linguri. suc proaspăt de grapefruit și 1 picătură de colorant alimentar roșu până la amestecare. Face aproximativ 1 1/2 cani.
Pregătiți Cupcakes conform instrucțiunilor. Țeavă sau răspândirea dublu Shot Latte Buttercream pe cupcakes.
Garnisiți cu espresso instant, scorțișoară măcinată și boabe de cafea acoperite cu ciocolată, dacă doriți.
Dublu Împușcat Latte Buttercream
Pregătiți crema de unt conform instrucțiunilor, bătând în 1 1/2 lingură. espresso instant cu unt.