Cupcakes De Tort Cu Smântână De Dimensiuni Mușcate (Aluat De Bază Pentru Cupcake)
Rețeta Cupcakes de tort cu smântână de mărimea mușcăturii (aluat de bază pentru Cupcake) este gata în aproximativ 2 ore și 12 minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 24. O porție conține 217 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de praf de copt, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aluat de Cupcake de bază cu nucă de cocos (sau vanilie, lămâie, portocală etc.) , Aluat De Cupcake Cu Ciocolată Cu Vișine, și Aluat De Tort Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Bateți zahărul până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
4
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente. Adăugați treptat la amestecul de unt alternativ cu smântână, bătând până se omogenizează. Lingură aluat de linguri rotunjite în tigăi de briose miniaturale ușor unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Coaceți la 350 timp de 13 până la 15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centre iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 30 de minute).
7
Răspândiți cupcakes cu cremă de unt dorită sau înmuiați în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Cupcakes proaspete cu citrice cu cremă de unt de portocale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Portocaliu
2
Pregătiți Cupcakes conform instrucțiunilor, omițând vanilia și adăugând 1 lingură. coaja de portocala si 2 linguri. suc proaspăt de portocale la aluat. Pipă sau întinde cremă de unt de portocale pe cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Tăiate în Felii
Vanilie
Portocaliu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Cremă De Unt De Portocale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
4
Înlocuiți 1 Lingură. coaja de portocala pentru vanilie. Reduceți laptele la 2 lingurițe. Pregătiți crema de unt conform instrucțiunilor din pașii 1 și 2, bătând în 2 linguri. suc proaspăt de portocale cu 1 lingură. laptele în pas bate în restul de 1 lingură. laptele conform instrucțiunilor din Pas bateți în 1 picătură colorant alimentar roșu și 1 picătură colorant alimentar galben până la amestecare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A Alimentelor
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Vanilie
Lapte
5
Mocha Latte Cupcakes
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Mocha
6
Cuptor cu microunde 1 (12 oz.) ambalați bucăți de ciocolată neagră la 1 1/2 minute sau până se topesc și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde. Pregătiți Cupcakes conform instrucțiunilor, amestecând ciocolata topită în aluat. (Aluatul va fi foarte gros.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Neagră
Ciocolata
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
7
Coaceți 11 până la 13 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centre iese curată. Cool ca regia. Top cu dublu Shot Latte Buttercream.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Latte
Shot
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Garnisiți cu așchii de ciocolată, dacă doriți. Face 6 1/2 duzină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Ciocolată
9
Dublu Împușcat Latte Buttercream
Ingrediente de care veți avea nevoie
Latte
Shot
10
Pregătiți crema de unt conform instrucțiunilor, bătând în 1 1/2 lingură. espresso instant cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Unt
Cremă
11
Cupcakes Cu Caramel-Ciocolată Sărată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Tăiate în Felii
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
12
Pregătiți Cupcakes conform instrucțiunilor, înlocuind 1 1/4 căni de zahăr granulat și 3/4 cană de zahăr brun închis ambalat ferm cu 2 căni de zahăr granulat. Cuptor cu microunde 8 oz. ciocolată semidulce tocată și 1/4 cană frișcă într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 minut mare, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
Zahăr Brun închis
Zahăr Granulat
Frișcă
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
13
Bateți în 2 linguri. frisca batuta pana se omogenizeaza. Înmuiați blaturile de cupcakes în amestec de ciocolată și lăsați să stea până când ciocolata este setată (aproximativ 30 de minute). Pipeți sau întindeți cremă de unt de Caramel sărat pe cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Ciocolata
Tăiate în Felii
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
14
Se ornează cu fulgi de sare de mare și caramele, tăiate în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Caramel
Sare De Mare
15
Notă: Am testat cu Artisan Salt Company Cipru Mediterranean Flake Salt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
16
Cremă De Unt Cu Caramel Sărat
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
17
Pregătiți crema de unt conform instrucțiunilor de la Pasul 1, Folosind 3 linguri. lapte și adăugând 1/4 linguriță. sare kosher cu unt. Topiți 15 caramele cu 1 lingură. lapte într-un castron mic pentru microunde la 1 minut sau până la omogenizare, amestecând la intervale de 30 de secunde. Îndoiți amestecul de caramel în cremă de unt, creând vârtejuri. (Nu amestecați complet.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Unt
Cremă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
18
Cupcakes proaspete cu citrice cu glazură de Grapefruit roșu rubiniu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grapefruit Roșu
Tăiate în Felii
Dressing Japonez De Susan Preparat
19
Pregătiți Cupcakes conform instrucțiunilor, omițând vanilia și adăugând 1 lingură. coaja de portocala si 2 linguri. suc proaspăt de portocale la aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Tăiate în Felii
Vanilie
20
Stropiți blaturi de cupcakes cu glazură de Grapefruit roșu rubiniu și acoperiți cu boabe de jeleu cu aromă de grapefruit roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grapefruit Roz
Grapefruit Roșu
Fasole Jeleu
Tăiate în Felii
Dressing Japonez De Susan Preparat
21
Ruby Roșu Grapefruit Glazura
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grapefruit Roșu
Dressing Japonez De Susan Preparat
22
Se amestecă împreună 3 căni de zahăr pudră, 1 linguriță. coaja de grapefruit, 5 până la 6 linguri. suc proaspăt de grapefruit și 1 picătură de colorant alimentar roșu până la amestecare. Face aproximativ 1 1/2 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A Alimentelor
Suc De Grapefruit
Coaja De Grapefruit
Zahăr Pudră
23
Cappuccino Cupcakes
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cappuccino
Tăiate în Felii
24
Pregătiți Cupcakes conform instrucțiunilor. Țeavă sau răspândirea dublu Shot Latte Buttercream pe cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Latte
Shot
25
Garnisiți cu espresso instant, scorțișoară măcinată și boabe de cafea acoperite cu ciocolată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Scorțișoară Măcinată
Boabe De Cafea
Ciocolata
26
Dublu Împușcat Latte Buttercream
Ingrediente de care veți avea nevoie
Latte
Shot
27
Pregătiți crema de unt conform instrucțiunilor, bătând în 1 1/2 lingură. espresso instant cu unt.