Cupcakes de ciocolată cu umplutură de cremă de cafea
Reteta prajiturele de ciocolata cu crema de cafea de umplere ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 498 calorii. Această rețetă servește 24. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pudră de cacao, bicarbonat de sodiu, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes de ciocolată cu umplutură de cremă, Cupcakes cu banane cu glazură de brânză cremă de ciocolată (și umplutură!), și Cupcakes de ciocolată cu glazură de brânză cremă de cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați tigăile de brioșă cu garnituri de hârtie și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați ulei, cafea și ouă. Bateți la viteză medie cu un mixer electric până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Se amestecă în smântână și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
5
Lingurați aluatul uniform în căni de brioșă pregătite, umplând fiecare 2/3 plin.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
6
Coaceți până când un tester introdus în centru iese curat, timp de 16 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați-le să se răcească în tigăi pe rafturi de sârmă timp de 5 minute.
8
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.
9
Lingura crema de cafea de umplere într-o sticlă stoarce cu un vârf lung îngust. Introduceți vârful în partea superioară a cupcake-ului și strângeți aproximativ 1 lingură de umplutură în centrul fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Cafea
Cremă
10
Întindeți crema de unt de cafea înghețată uniform peste cupcakes și garnisiți cu boabe de cafea acoperite cu ciocolată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Cafea Acoperite Cu Ciocolată
Tăiate în Felii
Glazura
Unt
Cafea
Kilograme De Mure (aproximativ
Cremă
1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până la neted. Adăugați încet lichiorul și pliați în toppingul biciuit. Acoperiți și răciți.